Tilausnäytökset

Koulukino-esitykset

Teatterimme on mukana valtakunnallisessa Koulukino-projektissa, jonka muodostavat mm. Opetushallitus ja elokuvien maahantuojat. Koulukinon tarkoituksena on tarjota oppilaille koulupäivän aikana elokuvaelämyksiä, joista myöhemmin voidaan koulussa keskustella tai järjestää vaikkapa ryhmätöitä.

Koulukinon piiriin kuuluvat elokuvat löytyvät Koulukinon nettisivuilta, joihin pääsee kätevästi linkkiemme kautta. Pitkin lukuvuotta päivitettävään elokuvalistaan saadaan aina uusimmatkin Koulukinoelokuvat heti näkyville. Koulukinon sivuilta löytyy lisäksi myös opetusmateriaalia elokuvista.

Koulukinon lipun suositushinta on 3,50 – 5,00 € / oppilas, mutta hinnoista voidaan aina keskustella tapauskohtaisesti kun tiedetään esim. paljonko oppilaita on tulossa ja mistä elokuvasta on kyse.

Suunnitelkaa koulullenne oma elokuvapäivä ja ottakaa yhteyttä teatteriimme, niin saadaan koostettua sopiva elokuvapaketti. Koulukino kattaa peruskoulujen ala- ja yläasteet, lukiot, ammatilliset oppilaitokset tms., sekä myös päiväkodit.

Yritys- ym. tilausnäytökset

Teatterimme on valmis järjestämään tilausnäytöksiä myös yrityksille, yhteisöille jne. Voimme järjestää vaikkapa oman esityksen parhaillaan ohjelmistossa olevasta elokuvasta, tai sitten tilata toivomanne elokuvan, mikäli sellainen löytyy maahantuojien varastoista.

Myös lasten synttärikutsut voi järjestää elokuvateatterissamme! Ota yhteyttä.