Tilausnäytökset

Tilaus-, Yksityis- ja Synttärinäytösasioissa sinua palvelee Jari Mäkilä, puh 0400-523267.

Lasten leffasynttärit

Bio-Salo 3 sali on loistava paikka järjestää lapsesi kaverisynttärit elokuvan merkeissä. Alle 12v synttärit maksavat Ma-Pe ennen klo 17.00 alkavana 150 € ja muina aikoina 180 € kattaen 15 katsojaa plus päivänsankarin. Isommalle porukalle laskemme tarjouksen isompaan saliin tapauskohtaisesti. Halutessasi laskemme pakettitarjouksen myös leffaeväistä, esim. Poppari ja mehu. Omatkin tarjoilut sallittuja.

Muut yksityisnäytökset

Teatterissamme voidaan järjestää vaikkapa yrityksesi asiakasilta elokuvan merkeissä. Näytös voidaan toteuttaa missä salissa vaan riippuen kutsumiesi vieraiden määrästä. 17 paikan Bio-Salo 3 sopii mainiosti esim. pienen työporukan tykynäytökseen tai kaveriporukan ihka omaan leffailtaan, esimerkiksi pikkujouluna. Eikö olisi siistiä?

Koulukinoesitykset

Olemme mukana valtakunnallisessa Koulukinohankkeessa, jonka tarkoitus on että oppilaat katsovat elokuvan elokuvateatterissa koulupäivän aikana ja sen jälkeen vaikkapa tekevät elokuvan pohjalta ryhmätöitä. Koulukinon sivuilta löytyy malleja. Koulukino käsittää kaikki Päiväkodit, Peruskoulut sekä Lukion ja Ammatilliset oppilaitokset.