Info

Yhteystietomme löydät yhteys-sivulta.

Lippujen hinnat

 • Normaalipituiset elokuvat esitämme peruslipun hinnalla.
 • Ylipitkien elokuvien kohdalla peruslipun hintaa saatetaan nostaa elokuvan pituuden mukaan.
 • Perhe-elokuvat esitämme ”pienet katsojat” huomioiden peruslipun hintaa edullisemmin. Myös aikuiset pääsevät perhe-elokuviin tällä edullisemmalla hinnalla.
 • Myös päivänäytökset ja After School -näytökset peruslippua edullisemmin.
 • Muista erikoishinnoista, kuten esim. Laatuelokuvat, Oopperat, jne. ilmoitetaan tapauskohtaisesti erikseen.
 • 3D –näytöksissä lipunhintaan aina + 1,50 €
 • LeffaPassilla joka 8:s lippu hintaan 2€ / 3D 4€)
 • Sarjalipulla säästöä: 4-sarjiksella à 8,75€ ja 8-sarjiksella à 7,75€ (myös 3D!)

TÄRKEÄÄ INFOA LIPPUJEN HINNOTTELUSTA:

Teattereissamme ei ole erikseen eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden, varusmiesten, ym lippuja, vaan haluamme kohdella elokuvakohtaisessa hinnottelussa kaikkia asiakkaitamme tasa-arvoisesti.

Ahkerasti elokuvissa kävijöiden kannattaa käyttää LeffaPassia tai ostaa sarjalippuja, jolloin saat alennusta lipun hinnasta. LeffaPassi -alennuksella joka 8. lippu maksaa vain 2,00€ (3D leffat 4,00€). LeffaPassin saat kassalta maksutta, eikä sen käyttöön liity mitään ennakkomaksuja.

Huomioithan myös, että perhe-elokuvien alhaisempi hinnoittelu ei koske pelkästään lapsia, vaan myös aikuisia!

Maksutavat

Teattereissamme käyvät maksuvälineinä:

 • Käteinen raha
 • Pankkikortit, myös Visa Electron
 • Gift4You-leffaelämyskortti
 • Seuraavien palveluntarjoajien Kulttuurisetelit / Palvelut:
 • ePassi (Matkapuhelimella)
 • Luottokunnan Virikeseteli
 • Smartum Kulttuuriseteli
 • Smartum Saldo -maksukortti
 • Tyky Kuntoseteli+
 • Wellness Wallet -maksukortti
 • Ticked Duo -maksukortti
 • Ticket Mind & Body -maksukortti

Huom: Kulttuurisetelit/kortit ovat tarkoitetut henkilökohtaiseen käyttöön. Setelien haltija voi kustantaa niillä vain oman näytöskohtaisen lippunsa tai sarjalippuja. Kulttuuriseteleitä ei voi käyttää makeisostoksiin eikä niillä voi ostaa Lahjalippuja.

Finnkino Oy:n liput eivät kelpaa Bio Salossa.

Lippukassan aukiolo

Lippukassa avataan noin puoli tuntia ennen esityksen alkua ja suljetaan esityksen alettua.

Lippujen ennakkovaraukset

Voit varata lippuja haluamaasi näytökseen etusivun ohjelmistoruudukosta klikkaamalla kellonaikaa.

Lahjaliput ja makeislahjakortit

Leffalippu on mainio lahjaidea ikään katsomatta! Jouluna, synttäreinä tms. on mukava muistaa ystävää Bio-Salon elokuvalipulla. Lahjalippu maksaa 10,00€/kpl ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjalipun kyytipojaksi on vielä mahdollista ostaa Makeislahjakortteja á 5,00€.

Lahjalippuja myydään teatterin kassasta aukioloaikoina, päivisin lippuja myyvät myös Kampaamo Irene Bio-Salon talossa ja Salon torin R-kioski sekä Cafe Maku. Makeislahjakortteja saa vain kassasta.

Lahjaliput yrityksille

Yrityksille jne. voimme tarjota Lahjalippuja pakettihintaan, jos kyse on isommasta lippumäärästä. Lisätietoja saat meiltä, puh 0400-523267.

LeffaPassi

LeffaPassia käyttämällä joka 8:s lippu alehintaan. Passi voimassa vuoden aloituksesta. Passi on henkilö- tai perhekohtainen. Pyydä oma Passisi maksutta kassalta.

Sarjaliput

Sarjalippuja on kahta mallia: neljän kerran sarjalippu (35€) ja kahdeksan kerran sarjalippu (62€). Voimassaoloaika on molemmissa 1 vuosi. Sarjalippuja myydään vain teatterin kassalla.

Leffaeväät

Meiltä saat ostettua lipunoston yhteydessä kätevästi myös Leffaeväät, esim. karkkipussit, Pringlesit, Popcornit ja 0,5l limut. Meillä on myös kolme erilaista “Leffasatsi” -pakettia!

Lasten istuinkorokkeet

Teatterissamme on myös lapsille istuinkorokkeita, joita voi veloituksetta lainata esityksen ajaksi. Näin perheen pienimmätkin näkevät vaivatta valkokankaalle. =)

Näytösten alkaminen ja alkupalat

Rajaamme mainosten/alkupalojen keston mahdollisimman minimiin. Tämän vuoksi yleisöä pyydetään saapumaan teatteriin ajoissa, sillä muut katsojat häiriintyvät myöhästyjistä. Näytännöt alkavat ilmoitettuun aikaan, ellei esim. ruuhkan takia aloitusta jouduta myöhästyttämään. Jos aikataulu näytösten välillä on tiukka, mahdollisesti alkupalat esitetään jo ennen alkamisaikaa siten, että varsinainen elokuva alkaa näytöksen alkamisaikana.

Näytöksen peruutus tai keskeytys

Mikäli esitys joudutaan kokonaan peruuttamaan meistä riippumattomista syistä, esim. että filmi ei ole saapunut meille ajoissa tai että on sähkökatkos, emme voi ottaa korvausvastuuta.

Mikäli näytös joudutaan keskeyttämään esim. konerikon tai pitkän sähkökatkoksen vuoksi, annamme katsojille vapaalipun teatteriimme.

Kuvaa ja ääntä tallentavat laitteet

Kuvaa ja ääntä tallentavat laitteet ovat kiellettyjä elokuvaesityksissä. Henkilökunnalla on oikeus ottaa tälläiset laitteet säilytykseen esityksen ajaksi.

Kännykkä elokuvissa

Matkapuhelimet pyydämme laittamaan pois päältä elokuvaesityksen ajaksi äänentoiston turvaamiseksi ja katsomismukavuuden lisäämiseksi. Kaikenlainen kännyköiden, taskupelien, tms. käyttö esityksen aikana on kielletty.

Esityksen loppuminen

Pyydämme yleisöä huomioimaan, että esitys päättyy vasta kun valot on sytytetty saliin. Vaaratilanteiden välttämiseksi pyydetään odottamaan valojen syttymistä ennenkuin istuimesta lähdetään liikkeelle. Valojen syttyminen on myös osoitus näytöksen todellisesta loppumisesta – joskus elokuvan lopussa tulee ensin tekstejä ja sitten vielä elokuva jatkuukin tai tulee loppuhuipennus. Tällöin emme sytytä valoja saliin merkiksi siitä, että esitys ei ole vielä päättynyt.

Ikärajat

Teattereidemme toimiluvan edellytys on, että noudatamme Mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskuksen elokuville asettamia ikärajoittuksia, Ikärajat eivät ole suosituksia kuten yleensä virheellisesti luullaan. Lisätietoa ikärajoista löydät “Ikärajat”-sivultamme tai MEKU:n sivuilta www.meku.fi.

Yritys-, Koulukino-, ja tilausnäytökset

Järjestämme myös tilausnäytöksiä esim. yrityksille sekä Koulukino -esityksiä. Katso lisää “Yritys ja Koululaisnäytökset” -sivulta tai soita meille 0400-523267.