Bio Salo
Varaus lisätty!
Helsingintie 11 SALO puh 02-7312690
Helsingintie 11 SALO puh 02-7312690
Dolby Digital Cinema
Helsingintie 11 SALO puh 02-7312690
Bio-Kuva Jari Mäkilä / Postiosoite: Helsingintie 11, 24100 Salo / email: biosalo@biokuva.fi / Matkapuh 0400-523267

Jos haluat kerran viikossa elokuvaohjelmistomme ja uutiskirjeemme sähköpostiisi, lähetä meille viesti "Uutiskirje" ja oma sähköpostiosoitteesi palautelomakkeen kautta.

Teatterimme aulassa myös ITSEPALVELU MAKEISMYYMÄLÄ, jossa voit rauhassa valita sopivat leffaeväät. Meiltä löytyy nyt mm. Karkkikadun IRTONAMUT sekä meillä paistetut POPPARIT!
HUOM: SUUSSASULAVIA POPPAREITA yms. VOIT TULLA OSTAMAAN MYÖS KOTIIN VIETÄVÄKSI!

LeffaPassillamme alennusta lipuista -verraton etu varsinkin perheille! LeffaPassi on maksuton eikä velvoita mihinkään!

Uudet SarjaLippusettimme myös nyt myynnissä ahkerasti elokuvissa kävijöille! Myös kulttuuriseteleillä! Muistathan kuitenkin, että Lahjalipuista ei anneta LeffaPassileimoja koska lipunhinnan alennus tulee jo heti ostettaessa.

Lippujen hinnat

TÄRKEÄÄ INFOA LIPPUJEN HINNOTTELUSTA:

Teattereissamme ei ole erikseen eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden, varusmiesten, ym lippuja, vaan haluamme kohdella elokuvakohtaisessa hinnottelussa kaikkia asiakkaitamme tasa-arvoisesti.

Ahkerasti elokuvissa kävijöiden kannattaa käyttää LeffaPassia tai ostaa sarjalippuja, jolloin saat alennusta lipun hinnasta. LeffaPassi -alennuksella joka 8. lippu maksaa vain 2,00€ (3D leffat 4,00€). LeffaPassin saat kassalta maksutta, eikä sen käyttöön liity mitään ennakkomaksuja.

Huomioithan myös, että perhe-elokuvien alhaisempi hinnoittelu ei koske pelkästään lapsia, vaan myös aikuisia!

Maksutavat

Teattereissamme käyvät maksuvälineinä:

Huom: Kulttuurisetelit/kortit ovat tarkoitetut henkilökohtaiseen käyttöön. Setelien haltija voi kustantaa niillä vain oman näytöskohtaisen lippunsa tai sarjalippuja. Kulttuuriseteleitä ei voi käyttää makeisostoksiin eikä niillä voi ostaa Lahjalippuja.

Finnkino Oy:n liput eivät kelpaa Bio Salossa.

Lippukassan aukiolo

Lippukassa avataan noin puoli tuntia ennen esityksen alkua ja suljetaan esityksen alettua.

Lippujen ennakkovaraukset

Voit varata lippuja haluamaasi näytökseen etusivun ohjelmistoruudukosta klikkaamalla kellonaikaa.

Lahjaliput ja makeislahjakortit

Leffalippu on mainio lahjaidea ikään katsomatta! Jouluna, synttäreinä tms. on mukava muistaa ystävää Bio-Salon elokuvalipulla. Lahjalippu maksaa 10,00€/kpl ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjalipun kyytipojaksi on vielä mahdollista ostaa Makeislahjakortteja á 5,00€.

Lahjalippuja myydään teatterin kassasta aukioloaikoina, päivisin lippuja myyvät myös Kampaamo Irene Bio-Salon talossa ja Salon torin R-kioski sekä Cafe Maku. Makeislahjakortteja saa vain kassasta.

Lahjaliput yrityksille

Yrityksille jne. voimme tarjota Lahjalippuja pakettihintaan, jos kyse on isommasta lippumäärästä. Lisätietoja saat meiltä, puh 0400-523267.

LeffaPassi

LeffaPassia käyttämällä joka 8:s lippu alehintaan. Passi voimassa vuoden aloituksesta. Passi on henkilö- tai perhekohtainen. Pyydä oma Passisi maksutta kassalta.

Sarjaliput

Sarjalippuja on kahta mallia: neljän kerran sarjalippu (35€) ja kahdeksan kerran sarjalippu (62€). Voimassaoloaika on molemmissa 1 vuosi. Sarjalippuja myydään vain teatterin kassalla.

Leffaeväät

Meiltä saat ostettua lipunoston yhteydessä kätevästi myös Leffaeväät, esim. karkkipussit, Pringlesit, Popcornit ja 0,5l limut. Meillä on myös kolme erilaista "Leffasatsi" -pakettia!

Lasten istuinkorokkeet

Teatterissamme on myös lapsille istuinkorokkeita, joita voi veloituksetta lainata esityksen ajaksi. Näin perheen pienimmätkin näkevät vaivatta valkokankaalle. =)

Näytösten alkaminen ja alkupalat

Rajaamme mainosten/alkupalojen keston mahdollisimman minimiin. Tämän vuoksi yleisöä pyydetään saapumaan teatteriin ajoissa, sillä muut katsojat häiriintyvät myöhästyjistä. Näytännöt alkavat ilmoitettuun aikaan, ellei esim. ruuhkan takia aloitusta jouduta myöhästyttämään. Jos aikataulu näytösten välillä on tiukka, mahdollisesti alkupalat esitetään jo ennen alkamisaikaa siten, että varsinainen elokuva alkaa näytöksen alkamisaikana.

Näytöksen peruutus tai keskeytys

Mikäli esitys joudutaan kokonaan peruuttamaan meistä riippumattomista syistä, esim. että filmi ei ole saapunut meille ajoissa tai että on sähkökatkos, emme voi ottaa korvausvastuuta.

Mikäli näytös joudutaan keskeyttämään esim. konerikon tai pitkän sähkökatkoksen vuoksi, annamme katsojille vapaalipun teatteriimme.

Kuvaa ja ääntä tallentavat laitteet

Kuvaa ja ääntä tallentavat laitteet ovat kiellettyjä elokuvaesityksissä. Henkilökunnalla on oikeus ottaa tälläiset laitteet säilytykseen esityksen ajaksi.

Kännykkä elokuvissa

Matkapuhelimet pyydämme laittamaan pois päältä elokuvaesityksen ajaksi äänentoiston turvaamiseksi ja katsomismukavuuden lisäämiseksi. Kaikenlainen kännyköiden, taskupelien, tms. käyttö esityksen aikana on kielletty.

Esityksen loppuminen

Pyydämme yleisöä huomioimaan, että esitys päättyy vasta kun valot on sytytetty saliin. Vaaratilanteiden välttämiseksi pyydetään odottamaan valojen syttymistä ennenkuin istuimesta lähdetään liikkeelle. Valojen syttyminen on myös osoitus näytöksen todellisesta loppumisesta - joskus elokuvan lopussa tulee ensin tekstejä ja sitten vielä elokuva jatkuukin tai tulee loppuhuipennus. Tällöin emme sytytä valoja saliin merkiksi siitä, että esitys ei ole vielä päättynyt.

Ikärajat

Teattereidemme toimiluvan edellytys on, että noudatamme Mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskuksen elokuville asettamia ikärajoittuksia, Ikärajat eivät ole suosituksia kuten yleensä virheellisesti luullaan. Lisätietoa ikärajoista löydät "Ikärajat"-sivultamme tai MEKU:n sivuilta www.meku.fi.

Yritys-, Koulukino-, ja tilausnäytökset

Järjestämme myös tilausnäytöksiä esim. yrityksille sekä Koulukino -esityksiä. Katso lisää "Yritys ja Koululaisnäytökset" -sivulta tai soita meille 0400-523267.